Jen růžová to může být

Jaká je letos nejvyhledávanější barva mezi nevěstami? No jistě, že růžová. A není to poprvé!

Má snad ještě jiná barva takovou oblibu? Možná ano, ale jen růžová si zachovala svůj šmrnc a styl i pro letošní sezónu. Jsem moc ráda, že ani budoucí ženich nikdy není proti a pokud náhodou ano, nakombinujeme růžovku s pistáciově zelenou a krásný koncept je na světě. Důkaz o tom, že růžová je prostě stále IN najdete v našich fotkách, no podívejte, není to krása?

U nás v Maggie´s často kombinujeme pastelově růžovou s čirým sklem nebo bílou krajkou. Všeobecně můžeme dát ruku do ohně za to, že růžový pastel si v bílé kombinaci vyloženě lebedí a pokud bychom chtěli snad tak trochu i šokovat, nic nám nebrání proložit tuto kombinaci třeba černými pírky. Ne, není to vůbec smuteční, ani náhodou! Živě si pamatuji, jakou krásnou bílo-růžovo-černou kombinaci měli na svatbě moji přátelé Bára a Vláďa Srpovi v roce 2013 (foto níže) a ejhle, ani letos by nešlápli vedle.

Často se mě klienti ptají, která barva je zrovna trendy a která ne. A já chápu, oč jim běží, ale i přesto na tuto otázku odpovídám s nelibostí. Intuitivně bychom se totiž měli řídit tím, co nám právě padne do oka, do čeho se zamilujeme na první pohled nebo tím, co je nám opravdu blízké a ne aktuálními trendy. Osobně jsem si pro svou svatbu vybrala kombinaci meruňkové a mentolové. Přitom by se dalo říct, že ani jeden z odstínů oranžové se mi nikdy nezamlouvala. A přesto, když jsem tyhle dvě barvy viděla vedle sebe, bylo vymalováno :) A když si to tak vezmu, můj otec si zásadně plete oranžovou s růžovou barvou, takže v podstatě i já jsem nakonec tu růžovku na svatbě měla!

Budoucí nevěsty, pokud si budete chtít popovídat osobně o vaší představě svatebního konceptu barev, neváhejte mě kontaktovat. V Maggie´s vám rádi poradíme!

Alča S.

 

bara

zpět