Sweetbarový mini slovníček

Vy ještě neznáte sweet bary nebo candy bary? To je ale velká škoda!

Je nám ctí, že Maggie´s je v tomto ohledu velkým propagátorem sweet barů všeho druhu, na což jsme také náležitě hrdí. Vždyť přece na žádné svatbě nebo párty by koutek věnovaný výhradně sladkým dobrotám neměl chybět. A nebojte se, tahle věc nadělá spoustu parády, ale nebude vás stát moc. Ve svatebním rozpočtu je to jen malá položka, ale sweet bar prostě nikdo z vašich hostů nemine. Je libo „sweetbarový“ mini slovníček?

cupcakes – dortíky rozličných příchutí s velkou dávkou krémové čepice na vrchu

cakepops – dortová lízátka, piškot na tyčce od lízátka obalený v barevném zdobení ocení hlavně děti

makronky – původně francouzská pusinka díky Maggie´s konečně dorazila i na sever Čech, vyberte si svoji barvu i příchuť lehké náplně

red velvet – název červený samet mluví téměř za vše, tenhle dort si nespletete – piškot má zářivě červenou barvu a je prokládaný jemným bílým krémem

jar dezerty – různé dezerty ve sklenicích, které vypadají jako malé zavařovačky – ideální věc i pro letní rauty a navíc „dyzajnovka“ jako blázen :)

Chcete sweet bar i na vaší akci? Věřím, že jsem vás zlákala! Neváhejte se na nás obrátit, spolupracujeme s největšími profesionály v oboru a vyjednáme vám u nich zajímavé ceny.

Alča S.

Maggies (6)

zpět